Donate

 
 
 
     

   

 

     
 
 
 
 You are here    News Details
 
 
 

 
  Ramadan campaign / Shobak

 

 
 

A team of Caritas Jordan went to Shobak area as part of activities related to Ramadan campaign, which started beginning of the holy month, in an aim to offer assistance to neediest Jordanian families all around Jordan. A coordination body was formed between Shobak Ladies Society and Caritas Center in Karak to distribute food parcels and detergents to 300 families. The society’s president Basma Habahbeh received the team; the Shobak governor’s assistant, the head of the police center and the head of intelligence attended the distribution.

Mrs. Basma expressed her gratitude and appreciation the big role Caritas Jordan is playing in the Kingdom’s governorates saying: “Today is a Charity festival Caritas carried out in Shobak.”


قام فريق من الكاريتاس الأردنية بالتوجه إلى منطقة الشوبك كجزء من نشاطات حملة رمضان والتي بدأتها الكاريتاس منذ بداية الشهر الفضيل لتقديم المساعدات للعائلات الأردنية المحتاجة أينما تواجدوا في أنحاء الممكلة. حيث تم التنسيق مع جمعية سيدات الشوبك ومركز الكاريتاس الكائن في الكرك لتوزيع طرود غذائية وطرود مواد تنطيف لعدد 300 أسرة . وكانت رئيسة الجمعية السيدة بسمة الهباهبة في الاستقبال وحضر التوزيع مساعد متصرف الشوبك ومدير المركز الامني ومدير مكتب المخابرات للشوبك.

وأعربت السيدة باسمة عن شكرها واعتزازها بالدور الإنساني الكبير الذي تقوم به جمعية الكاريتاس الاردنية في كافة محافظات المملكة قائلةً: “ اليوم عبارة عن عرس خيري قامت به الكاريتاس في الشوبك”.

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

  Back to the top Home Newsroom
 

 

 
    Join us online :      

   

 Copyright © 2010 Caritas Jordan - All Rights Reserved .. Designed by Saidawi